Tidligere Promo AS har byttet navn til KOMENT Promo AS og er nå blitt en del av KOMENT familien https://koment.no/
KOMENT Promo AS tilbyr deg alt innen profilering-, reklame- og gaveartikler. Vi har showroom i Romsdalsgata 16 i Molde der en god del av produktene kan vises. KOMENT Promo AS eies 100 % av Ulrich Møller.
Kjøp og salg er en tillitssak. KOMENT Promo AS er opptatt av at du skal føle deg trygg på oss som leverandør og at du skal bli en tilfreds og fornøyd kunde. Vi vektlegger kvalitet til fornuftige priser og punktlige leveringer. Ønsker du vareprøver for å sikre at kvaliteten tilfredsstiller dine krav, prøve størrelser eller vurdere ulike farger, er det bare å ta kontakt. Vi skal gjøre vårt aller beste for deg! Du er hjertelig velkommen innom oss på en kopp kaffe og en hyggelig prat:)
Vi ser frem til å høre fra deg!
Personvern
KOMENT Promo AS har høyt fokus på personvern og sikring av personopplysninger i produkter og tjenester. Alle kunder som samhandler med oss skal være trygge på at personopplysninger behandles på en sikker og lovlig måte.

DENNIS SCHILLER

Høsten 2013 ble Dennis Schiller en del av KOMENT Promo AS teamet. Han er ansatt som selger samt produksjons ansvarlig hos oss.
Dennis har bakgrunn som fotballspiller og har de siste årene jobbet som fotballrådgiver som er en del av KOMENT Promo sitt konsept.
dennis@koment.no eller 416 76 067

ULRICH MØLLER

Ulrich Møller er daglig leder i firmaet og holder kontakten ut mot kundene. Ulrich har lang og omfattende salgserfaring og har jobbet med kunderelasjoner i over 15 år, både i Molde FK og Choice-kjeden.
Ulrich har hovedansvar for Nordic Arena Molde.
ulrich@koment.no eller 907 53 995